Servis okien a dverí: Čo by ste mali vedieť o starostlivosti a údržbe?

Ako sa ošetrujú drevené okná?

Drevo je obľúbený materiál a mnohí na drevené okná stále nedajú dopustiť. Súčasná architektúra a udržateľné prvky však vytlačili drevené okná do úzadia. Treba mať na zreteli, že prírodný materiál ,,pracuje” a po čase si bude žiadať vašu starostlivosť. Čisto drevené okná sú vhodné hlavne na špecifické stavby, historické budovy, retro štýl architektúry, chaty a podobne. 

Ak vám nevadí drahšia drahá údržba drevených okien, a máte možnosť po rokoch investovať do obrúsenia a opätovného farbenia, drevené okná stále vhodné.

Drevohliníkové a hliníkové okná: Moderné riešenie, keď nemáte čas na údržbu

Ak sa nechcete vzdať myšlienky drevených okien, no máte rušný pracovný a súkromný život, jednoznačný kompromis znie drevohliníkové okná. Hliník z exteriéru urobí z týchto okien skutočne bezúdržbové súčasti vášho domu, z interiéru si však užívate pohľad na nádhernú povrchovú úpravu dreva. Charakteristiku absolútnej bezúdržbovosti spĺňajú aj dizajnové hlinikové okná

drevené vs. drevohliníkové okná

Ako funguje náš servis okien a dverí?

Vieme, že dnešný rýchly životný štýl vám často nedovolí vykonať potrebnú údržbu na oknách. Súčasťou dodávky našich okien je 1x nastavenie, servisná prehliadka a kontrola. 

Pri akýchkoľvek problémoch s oknami vás v tom nenecháme samých. Uvedomujeme si, že okná do veľkej miery ovplyvňujú komfort bývania, preto je vám k dispozícii náš špičkový zákaznícky servis. Odpoveď na vašu požiadavku a návrh riešenia dostanete v krátkom čase.